• Home
  • Vergelijken en berekenen
Hoe vergelijken wij?

Verzekeringen

Voor de vergelijking van de autoverzekering en de motorverzekering hebben wij enkele gegevens van je nodig. Die gegevens gebruiken wij om de premie en voorwaarden te vergelijken.

Bij de vergelijking staat de goedkoopste premie bovenaan de lijst. Vervolgens kan je zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.

Hierna word je via onze website doorgeleid naar de aanbieder van de verzekering waar je de verzekering kan afsluiten.

Let op : Wij geven dus geen advies. Dat betekent dat onze website alleen bemiddelt tussen jouw en de aanbieder waar je de verzekering wilt afsluiten. Verzekerbeter.nl is wel het aanspreekpunt bij eventuele vragen over de betreffende verzekering. Wij hebben immers al jouw gegevens.

Waar verdienen wij mee ?

Wanneer je via onze website een auto-, of motorverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een vergoeding van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel om jouw te informeren over de meest actuele premies van de betreffende verzekeringen.

Het vergelijken is voor jouw gratis. Zodra je een keuze hebt gemaakt en een verzekering of abonnement afsluit bij een aanbieder, ontvangen wij een vergoeding van de betreffende aanbieder.